måndag 14 september 2009

Första veckan

är avklarad. Det skulle vara den jobbigaste... Den var verkligen jobbig.
Vi missade ett mål mat i lördags och det fick vi betala för igår, vi hade verkligen INGEN energi och jag var så hungrig att jag skulle inte ha några som helst problem med att lägga av med bantningen bara för att få äta lite mat. Men jag klarade det. Ingen mat på en vecka.
Så hur mycket gick jag ner? Gubben i lådan sa att man går ner ca 2,5kg den första veckan. Jag gick ner 3,6kg! Jag var supernöjd med mitt resultat. Jag har inbillat mig själv att dom kilona märks.. inga stora skillnader men små här och där.. Sen tyckte jag att det såg ut på David som om han hade gått ner massor.. Jag sa det till honom men nää det trodde han inte, han hade inte vägt sig på hela veckan men han trodde inte att han hade gått ner något alls.
Senare på kvällen så fick han ju gå och väga sig iaf... -8kg! Men! vi kom fram till att det nog inte stämde, för när jag vägde mig på mottagningen så visade den ca 2kg mer än vågen här hemma och Davids invägning var på mottagningen. Men ändå, nått ner ca 6kg på en vecka. WOAW. Så avis jag blev :P
Nu började han drömma lite om hur fort han skulle kunna gå ner... Man såg verkligen hur det kliade i fingrarna på honom. Mest är det nog för att få slippa sopporna och få äta vanlig mat igen, haha.
Jag vägde mig imorse och hade inte gått ner något. Förra veckan hände det något varje dag men nu hade det inte hänt något. En liten besvikelse, men så kom jag på att vi låg i soffan nästan hela dagen igår för att vi inte hade energi till något annat så det klart att jag inte kan ha gått ner så mycket.

Men men. Ny vecka, nya tag.

Ha det gott alles.

1 kommentar:

Erica sa...

Låter som ni fått en bra start. Det är bara kämpa på så kommer det att ge resultat till sist. Är imponerad av alla er som lyckas.

Tack för din kommenatr hos mig. den värmde.

Kram Erics