söndag 6 september 2009

Hej igen

Det går länge mellan inläggen men det får ni stå ut med. Det kommer väl att ändra sig snart när hösten kommer och jobbet slutar och jag får mer tid för att sitta vid datorn.

Pysselkväll har det varit och först ikväll tittade jag på korten från kvällen :P Jag tog inte så många. Jag gjorde heller inte så många. Jag kände att humöret inte var på topp och jag var en smula trött, det var vi nog alla.
Men jag fick gjort två kort och en LO. Temat för kvällen var lifting.
LOn blev på min kusin, från hennes bröllop


Och här kommer korten som jag gjorde



Vi pysslar här hemma med. Igen.
Nu är jag så trött (igen) på allt som är brunt här hemma! Vårat hus är byggt på 80-talet så alla lister, fönster- och dörrkarmar, foder och allt vad det nu heter är brunt. Så, nu målar jag det VITT! och min käre sambo, förlåt, fästman :P är snäll och gör fönsterbrädor till mig.
Det kommer att bli bra, till slut, det tar bara lite tid.. Pust. Tur att jag är arbetslös.... Haha. Fast jag ska jobba veckan som kommer.. Får se till att få något gjort ändå.
Jag var så duktig och började måla det bruna utomhus men den kom regnet så det projektet har legat på is i några veckor... Får hoppas att det blir fint snart så jag kan få klart det med. Helst när jag är klar inne...

Vi var på ett möte idag och herrn på överviktskliniken och imorgon börjar vi med Cambridgekuren. Jeij! Måste bara få inflika, 'överviktskliniken' finns inte i webläsarens ordlista. Istället får jag förslag på: översiktskliniken, överviktsavgiften, överviktig, m.m.... Hmm. Överviktsavgiften????
Nåja. cambridge imorgon iaf. Jippie. Detta har jag längtat lite smått efter hela sommaren.
Den går ut på att man bara äter/dricker soppor och shakes och får i sig ca 470kcl om dagen. Normalt får en person i sig (grovt räknat) ca 2000kcl om dagen. Den du!
Herrn på kliniken berättade att får man i sig under 500kcl om dagen så känner man ingen hungerkänsla...
Om jag ska dra allt som han berättade så kommer detta inlägget att bli vääääääldigt långt :P Så istället kan jag hänvisa nyfikna hit!
Det är inget märkvärdigt egentligen. Jag som ska gå på ren kur så bara äta dom sopporna/shakerna som dom säljer så att jag inte får i mig mer än 470kcl om dagen. Så kommer jag att gå ner 1,5-3kg i veckan.
Maten är den bästa man kan äta, tydligen, kroppen älskar det för att den får i sig allt som den behöver och inget mer. Den är i perfekt balans.
Älsklingen är såklart skeptisk men jag är så ivrig att få komma igång att jag nästan slutar lyssna när han blir negativ. Det samma kommer att hända för alla andra som är negativa mot det här så snälla, bara stötta mig. Jag kommer att behöva det.
Första veckan är tydligen som detox för att tömma kolhydratdepåerna och den kan vara lite jobbig, man kan bli trött, hungrig, grinig m.m. Det tar ca 4-5 dagar. Därefter kommer kroppen att börja förbränna fett som en idiot :P

Det känns lite drastiskt att börja banta, jag har till och med problem med ordet 'banta'... Men jag är lat och detta är bevisat effektivt så varför inte. Jag vill vara smal igen. Så smal. Jag vill kunna ta på mig tajta kläder... jag vill kunna handla i vanliga affärer...

Nåja. Vi får se hur det går.

Ha det gott alles, nu väntar en mysig kväll i soffan med en sista negerboll på flera månader. Oh yes, jag skrev negerboll.

Tjing.

3 kommentarer:

Teresia sa...

haha negerboll...:-)
näj men stå på dig, jag tror på den här metoden, den e nog bra för utrensning ur kroppen om inte annat, man måste vara positiv till sånt här, annars tröttnar man tror jag, nä men har hört endel om den & det verkar funka, man kan nog bli sugen på att äta nått, asså själva tuggandet, tuggummi kanske :-)
Ska bli kul se hur det går, har vart väldigt nyfiken på den, en kompis började men hon hade inte tålamod nog att fortsätta, så fick ingen bra resultat från henne, hur den funkade.

Betyder detta att du vill ha tillbax dina kläder nu då ;-)

Tack för att du håller utkik efter min hdbox brev, väntar så på att det ska komma, blir ju så bortskämd med att kunna spela in program rätt i den., & att se programmen när man vill, & spola reklamen hihi...
Om du inte förstog förut hur ja menade så är det Glenn som står för parabolen & boxen & tv, fortfarande, så allt som tillhör det kommer till han, även räkningen hihi....:-)
nä men jättegulligt av dig, kram..

Anna sa...

Haha nej, behåll du dom :P Jag ska köpa NYYYYYYA sen! :D

Tänkte nästan att det var så. Hörde bara vartannat ord. Jag har inte sett det :( Men jag ska säga till dom andra att hålla utkik! ;)

Kramar

Teresia sa...

hihi kul att köpa nya kläder, :-)
jo jag förstår att det är jobbigt att stå ut, men det är ju inte förevigt som du skrev..

ja jag ringde dom idag på canal digital & då hade det blivit nått galet där, så brevet kommer väl inte förrens på tis ons kanske.:-(
ha det gott :-)